Daskas

Ben je via Daskas.nl op onze site gekomen? www.aboutnow.nl is de gezamenlijke webwinkel van onze Amsterdamse winkels!

Heb je AboutNow online ontdekt? Naast deze webshop hebben wij 3 fysieke winkels in Amsterdam: Nieuws Innoventions, Daskas en BPD - By Popular Demand!

 

De collecties zijn in elke fysieke winkel verschillend. Zelfde verhaal hier online. Sommige items zijn in alle winkels te verkrijgen, andere maar in 1 of 2 van de winkels. Sommige producten verkopen wij alleen online en niet in de winkels.

  • Heb je vragen over een product dat je gekocht hebt bij Daskas of wilt kopen? Neem contact op met info@daskas.nl (of bel of ga langs; zie gegevens onderaan).

  • Heb je iets in één van onze stenen winkels gezien wat je echt graag wilt, maar niet in de webwinkel kunt vinden? Mail naar info@aboutnow.nl en we regelen wat.

  •                     Heb je iets online gezien wat je eerst wilt voelen/ruiken/zien horen voordat je het koopt? Mail ons ook en we checken in de systemen in welke winkel het op dat moment ligt.

 

!

De 'best of''  Daskas bestaat uit een prachtige tassen, portemonnees, (mino-) speakers, de gehele Secrid collectie en zoveel meer is te vinden bij Daskas; sinds 1990 het cadeau instituut, opgericht door Rob en Eliane, op de Haarlemmerstraat!

 

Mabel, Marianne, Daan, Louise én Rob & Eliane heten je graag welkom in de kleine, maar zeer fijne winkel op de Haarlemmerstraat. 7 dagen in de week!

 

Haarlemmerstraat 27 a

1013 EJ  Amsterdam

T. 00 31 (0)20 6259594

info@daskas.nl

www.facebook.com/daskasamsterdam

 

Openingstijden

Maandag: 12.00-18.00

Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en  zaterdag: : 10.30 -18.00

Zondag: 12.00 -18.00