Daskas

Corona-update

Wegens het virus hebben wij besloten onze winkels per direct te sluiten. Zodra het weer veilig is zien we jullie heel graag weer terug, om het maar eens voorzichtig te zeggen.

Onze webshop AboutNow is open. Bestel hier je bijzondere huis, tuin en keukencadeaus of stuur een bemoedigend pakje naar de mensen die je mist en op afstand aan het sociale distancen zijn.

Binnen 24 uur verzenden kunnen wij waarschijnlijk niet meer waarmaken, maar we streven ernaar  binnen 48 uur bestellingen bij de Post.nl af te leveren. Vaak zal het toch gewoon binnen 24 uur zijn hoor.

Zie je iets in één van onze etalages dat je graag wilt hebben, maar kun je het niet terugvinden op de site?

Heb je recent iets bij ons gezien en spijt dat je het toen niet kocht? (de  bekende Cognitieve After Us Dissonantie) Laat het ons weten. We gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Liefs en een goede gezondheid toegewenst 

Let’s safely stick together

*

*

*

Ben je via Nieuws.eu op onze site gekomen? www.aboutnow.nl is de gezamenlijke webwinkel van onze Amsterdamse winkels!

Heb je AboutNow online ontdekt? Naast deze webshop hebben wij 3 fysieke winkels in Amsterdam: Nieuws Innoventions, Daskas en BPD - By Popular Demand!

 

De collecties zijn in elke fysieke winkel verschillend. Zelfde verhaal hier online. Sommige items zijn in alle winkels te verkrijgen, andere maar in 1 of 2 van de winkels. Sommige producten verkopen wij alleen online en niet in de winkels.

  • Heb je vragen over een product dat je gekocht hebt bij Daskas of wilt kopen? Neem contact op met info@daskas.nl (of bel of ga langs; zie gegevens onderaan).

  • Heb je iets in één van onze stenen winkels gezien wat je echt graag wilt, maar niet in de webwinkel kunt vinden? Mail naar info@aboutnow.nl en we regelen wat.

  •                     Heb je iets online gezien wat je eerst wilt voelen/ruiken/zien horen voordat je het koopt? Mail ons ook en we checken in de systemen in welke winkel het op dat moment ligt.

 

!

De 'best of''  Daskas bestaat uit een prachtige tassen, portemonnees, (mino-) speakers, de gehele Secrid collectie en zoveel meer is te vinden bij Daskas; sinds 1990 het cadeau instituut, opgericht door Rob en Eliane, op de Haarlemmerstraat!

 

We heten je graag welkom in de kleine, maar zeer fijne winkel op de Haarlemmerstraat. 7 dagen in de week!

 

Haarlemmerstraat 27 a

1013 EJ  Amsterdam

T. 00 31 (0)20 6259594

info@daskas.nl

www.facebook.com/daskasamsterdam

 

Openingstijden

Maandag: 12.00-18.00

Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en  zaterdag: : 10.30 -18.00

Zondag: 12.00 -18.00