Daskas

Ben je via Daskas.nl op onze site gekomen?

www.aboutnow.nl is de gezamenlijke webwinkel van onze Amsterdamse winkels!

Heb je AboutNow online ontdekt? Naast deze webshop hebben wij fysieke winkels in Amsterdam: Daskas en BPD - By Popular Demand!

 

De collecties zijn in elke fysieke winkel verschillend. Zelfde verhaal hier online. Sommige items zijn in alle winkels te verkrijgen, andere maar in 1 of 2 van de winkels. Sommige producten verkopen wij alleen online en niet in de winkels.

  • Heb je vragen over een product dat je gekocht hebt bij Daskas of wilt kopen? Neem contact op met info@daskas.nl (of bel of ga langs; zie gegevens onderaan).

  • Heb je iets in één van onze stenen winkels gezien wat je echt graag wilt, maar niet in de webwinkel kunt vinden? Mail naar info@aboutnow.nl en we regelen wat.

  •                     Heb je iets online gezien wat je eerst wilt voelen/ruiken/zien horen voordat je het koopt? Mail ons ook en we checken in de systemen in welke winkel het op dat moment ligt.

 

De 'best of''  Daskas bestaat uit een prachtige tassen, portemonnees, (mino-) speakers, de gehele Secrid collectie en zoveel meer is te vinden bij Daskas; sinds 1990 het cadeau instituut op de Haarlemmerstraat!

 

We heten je graag welkom in de winkel op de Haarlemmerstraat.

daskas 

Haarlemmerstraat 27 a

1013 EJ  Amsterdam

T. 00 31 (0)20 6259594

info@daskas.nl

www.facebook.com/daskasamsterdam

 

Openingstijden

Zondag en maandag: 12.00 -18.00

Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag: 10.00 -18.00