BPD - By Popular Demand

Ben je via BPD- thingsyouwant  of bpd.nu op onze site gekomen? www.aboutnow.nl is de gezamenlijke webwinkel van onze Amsterdamse winkels!

Heb je AboutNow online ontdekt? Naast deze webshop hebben wij 3 fysieke winkels in Amsterdam: Nieuws Innoventions, Daskas en BPD - By Popular Demand!

 

De collecties zijn in elke fysieke winkel verschillend. Zelfde verhaal hier online. Sommige items zijn in alle winkels te verkrijgen, andere maar in 1 of 2 van de winkels. Sommige producten verkopen wij alleen online en niet in de winkels.

  • Heb je vragen over een product dat je gekocht hebt bij BPD of wilt kopen? Neem contact op met info@bpd.nu (of bel of ga langs; zie gegevens onderaan).

  • Heb je iets in één van onze stenen winkels gezien wat je echt graag wilt, maar niet in de webwinkel kunt vinden? Mail naar info@aboutnow.nl en we regelen wat.

  • Heb je iets online gezien wat je eerst wilt voelen/ruiken/zien horen voordat je het koopt? Mail ons ook en we checken in de systemen in welke winkel het op dat moment ligt.

 

 Etalage zomer 2019

 

BPD - By Popular Demand

Ons retail therapy visioen in het hart van Amsterdam, vlak achter het Paleis op de Dam, vol Brands You Love & Things You Want.

Als je de winkel op de hoek achter Magna Plaza nadert, kun je de zing dans kijk lach en bewonder etalages eigenlijk nauwelijks missen. En dat wil je ook niet.

Het assortiment van By Popular Demand is uitgebreid, vernieuwend en eclectisch.  Met merken die je in Nederland zelden ziet. Blue Q, Accoutrements, The Unemployed Philosophers Guild, alles mooi samen in BPD. Maar er is meer, veel meer.

Waar halen ze het vandaan? Made on Earth, dat vat het enigszins samen.  

Things you want!

www.bpd.nu

Raadhuisstraat 2, 1012 TJ Amsterdam

0031 (0) 20 624 5231

info@bpd.nu

www.facebook.com/bpdthingsyouwant

Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag: 10.00 -19.00

Donderdag: 10.00 -21.00

Zondag: 11.00 – 19.00