puzzel octopus aboutnow.nl

Meer afbeeldingen

  • puzzel octopus aboutnow.nl
  • puzzel octopus aboutnow.nl

Puzzel - Octopus: 8 armen voor jou

Puzzel - Octopus: 8 arms for you

Van de Amerikaanse illustrator Emily Winfield Martin, een onschuldig zwemmend meisje dat niets in de gaten heeft van de reusachtige octopus die onder haar zwemt. Gelukkig is de achtarmige inktvis enorm intelligent en zal begrijpen dat dit meisje slechts een onschuldig zwemstertje is.

 

 

Dream World

Dream World is een magische plek, geïnspireerd door de bestsellerauteur en illustrator van de New York Times, Emily Winfield Martin. In boeken als "Snow and Rose", "The Wonderful Things You Will Be" en "Dream Animals" is een droomwereld vol verwondering te ontdekken.

 

Het New Yorkse puzzelbedrijf selecteerde een aantal afbeeldingen uit Dream World en maakte er magische puzzels van.

 

The New York Times zei over het boek Dream Animals van Emily Winfield Martin: `` Een zeldzame, betoverende mix van gracieus rijmvers en schattige, mierzoete illustraties.

 

 

 

Details

  • Dream World Illustration door kunstenaar Emily Winfield Martin
  • Puzzel van 500 stukjes
  • Afgewerkt puzzelformaat: 43x 57 cm
  • Linnen finish om glans te verminderen
  • Gemaakt in de VS
  • Aanbevolen leeftijd: 8+ jaar

 

 

 

New York Puzzle Company

De New York Puzzle Company werd opgericht in 2007 door twee universiteitsvrienden, en begon met een eenvoudig idee om een ​​puzzel te maken van de iconische metrokaart van NYC. Nu is het uitgegroeid tot een uitgebreide reeks puzzels met vijftien licenties, waaronder het magazine de New Yorker, National Geographic, Dream world, vintage Babar en klassieke Peter Rabbit, om er maar een paar te noemen.

 

Het grootste deel van de puzzelmagie gebeurt in het hoofdkantoor in Brooklyn, New York, maar naarmate NYPC groeide, besloten ze uit te breiden naar nieuwe markten over de hele wereld. Als gevolg hiervan hebben ze nu een Europees satellietkantoor in het zonnige Saint Jean de Luz, Frankrijk.

 

Ze zorgen ervoor dat elke afbeelding die wordt gekozen voor een puzzel altijd het juiste niveau van uitdaging biedt. De vintage esthetiek en iconische beelden van NYPC-puzzels zijn tegelijkertijd nostalgisch en leuk.

 

Niet alleen uitdagend maar ook mooi, is elke voltooide puzzel galerijwaardig; de afgewerkte puzzels zijn zo in te lijsten om als kunstwerken aan de muur te hangen.

€ 18,95

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Puzzel - Octopus: 8 armen voor jou

Hoe waardeert u dit product? *