Memory Game - Toffe Peren

Meer afbeeldingen

Memory Spel - Toffe Peren

Toffe peren memory

Toffe Peren is een superleuk memory spel dat bedacht is door ontwerpers en fotografen Carina Hesper & Annette Behrens. Door juist groentes die er niet zo rond of recht uitzien of andere imperfecties hebben die je niet in de supermarkt tegenkomt af te beelden leren kinderen én volwassenen dat komkommers ook wel eens krom kunnen zijn en peentjes wel eens meer wortels hebben…

 

De toffe peer, de gekke tomaat, de kromme komkommer en de auberginedrieling spelen de hoofdrol in het Toffe Peren memory spel. Ze zijn prachtig, juist omdat ze er zo heerlijk eigenwijs uitzien. Ze zijn bovendien net zo lekker en gezond als hun kaarsrechte, gladgestreken en perfect symmetrische soortgenoten die wél in de supermarkt te vinden zijn.

 

Elk memory spel bestaat uit 24 verschillende paren. Elk paar bestaat uit dezelfde soort groente of fruit (bv. aubergine, pompoen, pastinaak, knoflook, peer, kers, appel, paddestoel, etc.)  maar wel uit twee verschillende afbeeldingen. Zo ligt de nadruk echt op de diversiteit van alle groente en fruit. De kaartjes zijn gemaakt van stevig karton en het doosje biedt nuttige informatie.

 

  

Details

  • Formaat: 22 x 8 x 2 cm.
  • 24 paren
  • Met uitleg
  • We hebben dit spel ook in een Engelstalige versie. Wil je die liever? Laat het ons weten!

€ 18,50

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Memory Spel - Toffe Peren

Hoe waardeert u dit product? *