Puzzle - Escher's Rind

Meer afbeeldingen

  • Puzzel Escher 3 werelden
  • Puzzel Escher 3 werelden

Puzzel - Escher's 3 Werelden

Puzzel 3 werelden in het water van Escher

Drie werelden is een prent van Escher waarin de wereld is gereflecteerd in water. De spiegelende wateroppervlakken die hij zag tijdens zijn wandelingen sluiten aan bij de vele andere spiegels in zijn oeuvre.

 

Vlakke spiegels, bolle spiegels, spiegels waarin hij zelf te zien is, spiegels die een straatje laten zien of de lucht, spiegels die de werkelijkheid weergeven en spiegels die een doorgang lijken naar een andere wereld. Het spiegelende oppervlak in Drie werelden doet ogenschijnlijk niets anders dan de werkelijkheid weergeven. Maar dan wel een werkelijkheid die bestaat uit drie werelden. Een wereld boven het water (de drie bomen), een wereld op het water (de bladeren) en een wereld in het water (de vis).

Nu als een puzzel van 1000 pc's in uw huis.

 

Over Escher

Maurits Cornelis Escher (17 juni 1898 - 27 maart 1972) was een Nederlandse grafisch kunstenaar die wiskundig geïnspireerde houtsneden, litho's en mezzotinten maakte. Ondanks de brede belangstelling van het volk, werd Escher lang verwaarloosd in de kunstwereld, zelfs in geboorteland Nederland. Hij was 70 voordat een retrospectieve tentoonstelling werd gehouden. In de eenentwintigste eeuw werd hij meer gewaardeerd, met tentoonstellingen over de hele wereld.

 

 

 

Details

  • 1000 stukjes puzzel.
  • Een kleine poster (25×34 cm) is bijgesloten.
  • Afmeting van de puzzel is 48 x 68 cm.

€ 19,95

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Puzzel - Escher's 3 Werelden

Hoe waardeert u dit product? *