LOQI Zip Pockets - Rijksmuseum

Meer afbeeldingen

LOQI Etuis - slang, tijger & bier

Loqi etuis met slang, tijger & bier

Het internationaal gerenommeerde design bureau Snask uit Zweden creëerde in samenwerking met Loqi een collectie met patroon van tijgers, slangen en bier, de klassieke drie-eenheid van een rebel.

 

Ook verkrijgbaar in de bekende onverwoestbare Loqi tassen in grijs en zwart.

 

Snask

De vrijmoedigheid van hun werk voor klanten, variërend van technische giganten zoals Spotify, banken zoals Klarna en rockbands zoals Viagra Boys, is algemeen bekend en heeft hen voor altijd in de designgeschiedenisboeken geplaatst.

 

Gesteund door hun eigen waarden en overtuigingen, betoogt Snask dat de wereld meer empathie voor elkaar nodig heeft. Meer empathie zal een beter begrip opleveren van de situaties van andere mensen en dus een oproep tot actie voor gelijkheid als het gaat om ras, geslacht, handicap, religie of overtuiging, seksuele geaardheid en leeftijd.

  

 

 Afbeeldingen op de etuis:

  • Tijger
  • Slang
  • Bier

 

Over Crown:

Begin jaren 80 ontwierp graffiti artiest Basquiat deze cover voor de hip hop single “ Beat Bop” van de New Yorkse rappers Rammellzee & K-Rob.

 Basquiat's kroon roept een subversieve, emotionele esthetiek op. De toe-eigening door andere kunstenaars en ontwerpers,  ofwel als eerbetoon of als overduidelijk copycat werk, bevestigt zijn positie als  icoon van de New Yorkse kunstscene in de jaren 80.

Jean-Michel Basquiat's kroonmotief komt zo vaak voor in zijn kunst dat het een herkenbaar symbool is geworden in de pop culture, terugkomend op van alles, van t-shirts, graffiti, schilderijen, platenhoezen  tot tatoeages.

 

Over Skull

Jean-Michel Basquiat’s werk "The Mitchell Crew" uit 1983 wordt beschouwd een van zijn belangrijkste schilderijen, en  zelfs als het meest epische schilderij van zijn hele leven.

 Het is een enorm drieluik over de woningbouwprojecten in de South Bronx.

 
Hij stond vooral bekend om zijn unieke combinaties van tekst en afbeeldingen. Zijn werk was politiek, geëngageerd en ging over machtsstructuren en  racisme in de Amerikaanse samenleving.

   

  

 

Details

  • Formaat mini: 13 x 23 cm.
  • Formaat midi: 20 x 27 cm.
  • Formaat maxi: 25 x 32 cm.
  • Gemaakt van polyester.
  • Water-resistant.
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX® certified.
€ 17,95

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: LOQI Etuis - slang, tijger & bier

Hoe waardeert u dit product? *