Everything is fucked. AboutNow.nl

Meer afbeeldingen

Boek - Everything Is Fucked: A Book About Hope

A book about hope      

Van de auteur van de internationale bestseller The Subtle Art of Not Giving A F*ck. Een contra-intuïtieve gids over hoop. We zijn vrijer, gezonder en rijker dan ooit. Toch lijkt alles op de een of andere manier onherstelbaar en ‘fucked’ zoals Mark Mason zegt - de planeet warmt op, overheden falen, economieën lijken wel rollercoasters, iedereen is voortdurend beledig(-en)d op Twitter en consorten.  We beschikken over technologie, educatie en communicatie waar onze voorouders niet eens van konden dromen. Toch voelen velen van ons zich verloren. What the fuck is going on?

 

Manson publiceerde in 2016 The Subtle Art of Not Giving A F*ck, LINK? een boek dat het altijd aanwezige gevoel van angst en vervreemding dat de moderniteit doordringt tot op het bot vocaliseert.

 

In Everything is Fucked richt Manson zijn blik op de tekortkomingen van het individu zelf én analyseert de vloedgolf aan beproevingen die onze wereld en samenleving(en) teisteren. Van Plato via Nietzsche naar Tom Waits en terug ontleedt hij religie en politiek en de onrustbarende manieren waarop ze op elkaar zijn gaan lijken.

 

Manson kijkt naar onze relaties met geld, vermaak en internet, en hoe het grote ‘te veel’ ons ​​uit ons evenwicht brengt. Hij tart onze definities van geloof, geluk, vrijheid - en zelfs van hoop zelf. Met zijn gebruikelijke mix van eruditie en where-the-f * ck humor,  daagt Manson ons uit om eerlijker te zijn tegenover onszelf en meer verbonden met de wereld.

 

Een iconisch boek. lees maar.

 

   

Details

  • Auteur: Mark Manson.
  • Verschenen: mei 2019.
  • Taal: Engels.
  • Opvolger van de internationale mega-bestseller The Subtle Art of Not Giving A F*ck.
€ 19,95

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Boek - Everything Is Fucked: A Book About Hope

Hoe waardeert u dit product? *