Zittende Raaf - Jack

Meer afbeeldingen

Zittende Raaf - Jack

Design en natuur in huis met Zittende Raaf Jack

Een stijlvolle doch mysterieuze raaf die graag binnen zit.Griezelig tijdens de donkere maanden, modieus tijdens de rest van het jaar.

Komt in een platte doos met een handleiding. Prachtig decorstuk  voor op de grond, in een kast,een plank of bij de voordeur! 

 

Ibride

De Ravens Ibride is een verzameling van  levensgrote raven, die verschillende houdingen aannemen op je meubels.

De Franse ontwerper Ibride blaast nieuwe functionaliteit in dierlijke vormen. Raven staan ​​bekend om hun grote intelligentie. De Raven Adam Ibride uit de serie 'Ravens' verkent je huis vanuit de lucht. Jack pikt een graantje mee op elke plek in je huis. Als geweldig design accessoire zijn de Ravens perfecte objecten die elk huis of werkruimte een bijzondere touch geven

.
Het woord ‘ibride’ zelf is een woordspeling voor de Franse betekenis ‘hybride’. Veel van de stukken combineren verschillende vormen en verschillende functies. De Ibride-producten zijn het resultaat van een mix tussen grafiek en vorm. De grafiek van de  Ibride is verre van alleen patronen, het is nauw verbonden met het product zelf.


Ibride-producten vertellen verhalen en hebben daarom iets persoonlijks in plaats van universeel. Daarom zijn hun producten erop gericht om mensen wereldwijd te plezieren en te verbazen. Adam bijvoorbeeld wordt aan het plafond of de muur gehangen en is een opvallend accessoire dat gegarandeerd de aandacht van mensen trekt.

 

De vogels zijn gemaakt van hardboard met hoge dichtheid en polypropyleen.

 

 


Details

  • Naam: Jack
  • Materiaal: MDF
  • Gewicht: 0.8 kg
  • Afmetingen: 25x14x40cm
  • Verpakking: Platte doos
  • Designers:  Benoit und Rachel Convers
€ 99,95

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Zittende Raaf - Jack

Hoe waardeert u dit product? *