Schiffmacher Steak Knive Set - Set of 4

Meer afbeeldingen

Schiffmacher Steakmessen - Set van 4

Set van 4 steakmessen in mooie doos

Henk Schiffmacher: slagerszoon én king of tattoo. Die weet hoe een goed steakmes er uit  kan zien dachten de mannen van het merk Homey’s. “Vroeger had je je eigen mes. Je hebt het je hele leven gedragen en je hebt het letterlijk voor alles gebruikt. Het was van jou. Ik wil dit gevoel terugbrengen ”.

 

En zie hier: een set van 4 stoere robuuste steakmessen van hoogwaardig materiaal ontworpen door Schiff himself!

Geïnspireerd op de Corsicaanse Shepherd’s Knives heeft ieder steakmes heeft een unieke tatoeage met terugkerend Niho Mano/haaientanden patroon.

 

Het steakmes heeft een vlijmscherp lemmet met plain edge snede van roestvrij staal (3Cr14moV) en het heft is uniek door de elegante structuur van het gebruikte wortelnotenhout.

 

De stoere steakmessenset komt in een prachtige luxe giftbox.   

 

Corsica

 Het herdersmes was hét mes onder  Corsicaanse boeren en wordt tegenwoordig beschouwd als vaderlijk erfgoed. Iedere boer heeft zijn eigen mes. Op zijn 10e krijgt een jongen zijn eerste mes van zijn vader. Dit markeert zijn overgang naar volwassenheid. Een traditie die van generatie op generatie is doorgegeven.

 

TATAU haaientandenpatroon

 “Tatoeages vinden hun oorsprong in Polynesië. De Polynesiërs dragen symbolisch hun tatoeages. Een van deze tatoeages is de niho mano of haaientanden. Volgens de Polynesiërs zijn haaien goddelijke voorouders en symboliseren ze kracht. Haaien gebruiken hun tanden om gemakkelijk door hun prooi te scheuren. De scherpe steakmessen belichamen deze prachtige symboliek.

 

HET MERK HOMEY’S

Homey’s is in het leven is geroepen door de mannen van Homeij. Met de tagline “Tools for life” geven ze helder aan waarop ze zich  focussen, namelijk alle denkbare tools die je tijdens het (buiten)leven nodig hebt. Homey’s richt zich op functionaliteit, een goede prijs-kwaliteitverhouding en duurzaamheid waar mogelijk.

 

GARANTIE

Op de Homey’s Schiffmacher steakmessenset zit 5 jaar garantie.

 

Details

  •  Kleur: grijs, bruin, goud
  • Materiaal handvat: wortelnoten hout
  • Materiaal lemmet: roestvrijstaal bewerkt met tattoo afbeeldingen
  • Lengte lemmet:  8 cm
  • Fabrieksgarantie Tooltip 5 jaar
  • Aantal artikelen in verpakking:  4 verschillende Schiffmacher steakmessen
  • Niet in de vaatwasser!
  • Verpakking:  24 x19,5 x 0,5 cm
€ 149,00

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Schiffmacher Steakmessen - Set van 4

Hoe waardeert u dit product? *